0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Szállítási díjak

 

 

KEDVES VÁSÁRLÓINK!
TELEPHELYÜNKÖN AZONNALI KISZOLOLGÁLÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, MINDEN RENDELÉST VAGY ALKATRÉSZ IGÉNYT, KÉRÜNK ELŐZESTESEN ONLINE FELÜLETEN VAGY E-MAILBEN MEGRENDELNI SZÍVESKEDJENEK.

Házhozszállítás

Termékeink házhozszállítását a Cs Sprint, Magyar Posta és GLS végzi. A csomagok kiszállítása mindig előzetes egyeztetés után történik.
Maximális szállítási méret 300 cm, ennél hosszabb karnisokat egyedi áron egyedi határidővel szállítunk.

Szállítási költség:

Szállítási- és csomagolási költség (300 cm szélességig): bruttó 4.800 Ft.
Ha rendelése 300 cm-nél hosszabb terméket tartalmaz, azt egyedi áron egyedi határidővel szállítjuk
Szállítási határidő: 2-3 munkanap (kivéve egyedi gyártású karnisok). A pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy e-mailben értesítjük. Csomagot csakis előzetes telefonhívás után küldünk el. Ha a megrendelésnél megadott telefonszámon nem érhető el senki, a hívást később/másnap újra megkíséreljük.

Az áru személyes átvétele:

Az áru személyes átvételére Budapesten, a Tatai utca 15. szám alatt található telephelyünkön tudunk lehetőséget biztosítani.

Hétköznap 8.00 - 16.00 ig

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csak előre leadott és visszaigazolt rendelés átvételére van lehetőség! Termékeink jelentős része méretre készül, ezért kérjük megrendelését előzetesen adja le számunkra. Azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség. Az átvétel időpontjáról telefonon vagy írásban egyeztetünk Vásárlóinkkal.

 

 

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media