0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Szállítási díjak

 

Házhozszállítás

Termékeink házhozszállítását a Cs Sprint Kft. és GLS Kft végzi. A csomagok kiszállítása mindig előzetes egyeztetés után történik. Ön kérheti munkahelyére is a csomagot és megjelölheti, hogy távollétében ki veheti át. Ha a lakcímére kéri, de várhatóan nem lesz otthon a kézbesítéskor, szintén megjelölhet egy szomszédot, aki az átvételre jogosult. A szállítási díj tartalmaz egy díjmentes másodszori kézbesítési kísérletet.
Maximális szállítási méret 320 cm, ennél hosszabb karnisokat egyedi áron egyedi határidővel szállítunk.

Szállítási költség:

Szállítási- és csomagolási költség (320 cm szélességig): bruttó 3.000 Ft.
Ha a rendelése eléri a bruttó 20.000 Ft-ot, a csomagját ingyen szállítjuk házhoz.
Ha rendelése 320 cm-nél hosszabb terméket tartalmaz, azt egyedi áron egyedi határidővel szállítjunk (20.000 Ft-os rendelési érték felett is!)
Szállítási határidő: 2-3 munkanap (kivéve egyedi gyártású karnisok). A pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy e-mailben értesítjük. Csomagot csakis előzetes telefonhívás után küldünk el. Ha a megrendelésnél megadott telefonszámon nem érhető el senki, a hívást később/másnap újra megkíséreljük.

Az áru személyes átvétele:

Az áru személyes átvételére Budapesten, a Tatai utca 15. szám alatt található telephelyünkön tudunk lehetőséget biztosítani. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csak előre leadott és visszaigazolt rendelés átvételére van lehetőség! Termékeink jelentős része méretre készül, ezért kérjük megrendelését előzetesen adja le számunkra. Azonnali kiszolgálásra nincs lehetőség. Az átvétel időpontjáról telefonon vagy írásban egyeztetünk Vásárlóinkkal.

 

 

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media