0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Szolgáltatások

Cégünk, a Malom kft. olyan árnyékolástechnikai termékek forgalmazását tűzte ki célul, melyek a korszerű technikát, és a divatos megjelenést ötvözik.

Kínálatunkban megtalálhatók a megfizethető, mégis magasan kvalifikált minőségű rúdkarnis rendszerek, amelyek alkatrészei színenként külön is összeválogathatóak. Az alukarnis rendszereinkben megtalálja az egyszerű kézi vagy zsinóros mozgatású síneket, amelyekből különleges egyedi hajlításokat (boltív, bástyaív, sokszög) is vállalunk. Újdonság az egyre kedveltebb panelkarnis valamint számos karnis előlap. Ezek hamarosan megtalálhatóak lesznek az áruházunkban, ahol a raffrolóinkat gyöngyzsinóros és sima zsinóros kivitelben is rendelhetik majd.

Ezen kívül motorizált, akár távvezérelhető, vagy szenzoros érzékeléssel ellátott automatikus működtetésű alumínium karnisokat is gyártunk, melyek a kuriózumokat kedvelő ügyfeleink igényeit is kielégítik.

Cégünk vállal felmérést és szerelést is. Felmérést az ország egész területén végzünk, melynek egyszeri kiszállási díja van, Budapesten bruttó 4 500 Ft, Budapesten kívül bruttó 160 Ft/km (oda-vissza). Amennyiben nálunk rendeli meg karnisát, úgy a felmérést ingyen végezzük el!

Szerelési díjainkról e-mailben, telefonon tájékoztatjuk.

 

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media