0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Rúdkarnisok

Örömmel tapasztaljuk, hogy az emberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek környezetük szépítésére, a belső terek igényes kialakítására. Szinte minden esetben az egyedi stílus kivitelezése a cél, mely eléréséhez a rúdkarnis rendszerek és kiegészítőik széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésre. Megtalálhatók a napjainkban divatossá vált kovácsoltvas díszítéssekkel kiválóan harmonizáló rúdkarnis rendszerek éppúgy, mint a réz-antik, vagy a modernebb inox felületű függönykarnisok. Számos karnis végzáró formából, többféle, eddig Magyarországon nem kapható színben, és akár egyedi módon variálva választhatja ki honlapunk segítségével az Önnek legideálisabb függönytartót.

 

       

Fém rúdkarnisok szimpla és dupla kivitelben egyaránt kaphatók. A karnis rúd átmérője 16 és 19 mm, maximális hossza 240 cm, de a csekély összegért kapható karnis rúd toldóelem segítségével tetszőleges hosszúságú karnisrendszer készíthető két-, vagy akár több rudat összeillesztve. Ekkor csupán arra kell ügyelni, hogy lehetőleg az illesztésekhez kerüljön egy tartókonzol. Rúdkarnis rendszereink 120 cm-től 180 cm-ig két tartókonzolt tartalmaznak, 200 cm fölött már három darabot.

Felméréskor és felszereléskor ügyeljen arra, hogy a függöny anyaga kiköthető legyen az ablaknyílás mellett, illetve a lehető legkevesebb fényt fogja fel széthúzott állapotában. Ezért a karnis rúd hosszát az ablaknyílás szélességétől oldalanként 10-15 cm-rel nagyobbra válassza, hogy az összegyűjtött függöny elférjen.

        

Belsősínes rúdkarnisaink magasabb árkategóriában a magasabb minőséget és eleganciát érik el. A szögletes Quadro belsősínes rúdkarnis család a letisztult, minimál stílusjegy kedvelőinek számos helyen bizonyított már, a Roundo belsősínes rúdkarnis pedig az íves formák kedvelőinek ad komfortos enteriőrt.

       

 

A termékek csomagolásában mindent, az összeszereléshez szükséges alkatrészt mellékelünk (csavarok, műanyag tiplik), azonban a felszereléskor ezek használatától tetszés szerint a körülményeknek megfelelően eltérhet.


 

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media