0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Rúdkarnisok

Örömmel tapasztaljuk, hogy az emberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek környezetük szépítésére, a belső terek igényes kialakítására. Szinte minden esetben az egyedi stílus kivitelezése a cél, mely eléréséhez a rúdkarnis rendszerek és kiegészítőik széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésre. Megtalálhatók a napjainkban divatossá vált kovácsoltvas díszítéssekkel kiválóan harmonizáló rúdkarnis rendszerek éppúgy, mint a réz-antik, vagy a modernebb inox felületű függönykarnisok. Számos karnis végzáró formából, többféle, eddig Magyarországon nem kapható színben, és akár egyedi módon variálva választhatja ki honlapunk segítségével az Önnek legideálisabb függönytartót.

16 mm-es fém rúdkarnis árlista (az árak kiskereskedelmi bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák)

19 mm-es fém rúdkarnis árlista (az árak kiskereskedelmi bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák)

28 mm-es fa rúdkarnis árlista (az árak kiskereskedelmi bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák)

Quadro belsősínes rúdkarnis árlista (az árak kiskereskedelmi bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák)

Roundo belsősínes rúdkarnis árlista (az árak kiskereskedelmi bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák)

       

Fém rúdkarnisok szimpla és dupla kivitelben egyaránt kaphatók. A karnis rúd átmérője 16 és 19 mm, maximális hossza 240 cm, de a csekély összegért kapható karnis rúd toldóelem segítségével tetszőleges hosszúságú karnisrendszer készíthető két-, vagy akár több rudat összeillesztve. Ekkor csupán arra kell ügyelni, hogy lehetőleg az illesztésekhez kerüljön egy tartókonzol. Rúdkarnis rendszereink 120 cm-től 180 cm-ig két tartókonzolt tartalmaznak, 200 cm fölött már három darabot.

Felméréskor és felszereléskor ügyeljen arra, hogy a függöny anyaga kiköthető legyen az ablaknyílás mellett, illetve a lehető legkevesebb fényt fogja fel széthúzott állapotában. Ezért a karnis rúd hosszát az ablaknyílás szélességétől oldalanként 10-15 cm-rel nagyobbra válassza, hogy az összegyűjtött függöny elférjen.

        

Belsősínes rúdkarnisaink magasabb árkategóriában a magasabb minőséget és eleganciát érik el. A szögletes Quadro belsősínes rúdkarnis család a letisztult, minimál stílusjegy kedvelőinek számos helyen bizonyított már, a Roundo belsősínes rúdkarnis pedig az íves formák kedvelőinek ad komfortos enteriőrt.

       

 

A termékek csomagolásában mindent, az összeszereléshez szükséges alkatrészt mellékelünk (csavarok, műanyag tiplik), azonban a felszereléskor ezek használatától tetszés szerint a körülményeknek megfelelően eltérhet.


 

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media