0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Szállítási díjak

 

Házhozszállítás

Termékeink házhozszállítását a Royal Sprint Kft. végzi. A csomagok kiszállítása mindig előzetes egyeztetés után történik. Ön kérheti munkahelyére is a csomagot és megjelölheti, hogy távollétében ki veheti át. Ha a lakcímére kéri, de várhatóan nem lesz otthon a kézbesítéskor, szintén megjelölhet egy szomszédot, aki az átvételre jogosult. A szállítási díj tartalmaz egy díjmentes másodszori kézbesítési kísérletet.
Maximális szállítási méret 320 cm, ennél hosszabb karnisokat egyedi áron egyedi határidővel szállítunk.

Szállítási költség:

Szállítási- és csomagolási költség (320 cm szélességig): bruttó 2.000 Ft.
Ha a rendelése eléri a bruttó 15.000 Ft-ot, a csomagját ingyen szállítjuk házhoz.
Ha rendelése 320 cm-nél hosszabb terméket tartalmaz, azt egyedi áron egyedi határidővel szállítjunk (15.000 Ft-os rendelési érték felett is!)
Szállítási határidő: 2-3 munkanap (kivéve egyedi gyártású karnisok). A pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy e-mailben értesítjük. Csomagot csakis előzetes telefonhívás után küldünk el. Ha a megrendelésnél megadott telefonszámon nem érhető el senki, a hívást később/másnap újra megkíséreljük.

Az áru személyes átvétele:

Az áru személyes átvételére a 1142 Budapest, Tatai u. 15. szám alatt található bemutatótermünkben van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bemutatótermünkben nem rendelkezünk a teljes árukészlettel, illetve termékeink jelentős része méretre készül, ezért kérjük megrendelését előzetesen adja le számunkra. Az átvétel időpontjáról telefonon vagy írásban egyeztetünk Vásárlóinkkal.

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media