0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Raffrolók

A római rolók speciális mozgatású belső árnyékolók, ezért speciális szerkezetet igényelnek.

A római raffroló ugyanis az egyik leglátványosabb, legpraktikusabb és a legkevesebb anyagfelhasználást igénylő árnyékolási mód. Alkalmazható fényáteresztő és sötétítő függönyökből egyaránt, kezelése rendkívül egyszerű.
 
A raffrolót alkalmazzuk inkább az ablakfelületek árnyékolásához, mivel az ajtónál túl nagy gyűjtési helyre van szüksége. Használaton kívüli illetve ritkán használt ajtó előtt mégis lehet jó megoldás, mert leengedett helyzetében képszerű hatást érhetünk el egy igényes textíliával. A római rolót kifejezetten javasoljuk konyhába, étkezőbe, fürdőszobába, mert működési elvéből adódóan - felfelé mozgatható - a textil a szennyeződés veszélyétől megóvható.

Ha mindezeket a szempontokat figyelembe vettük, a raffroló igazán szerethető megoldás a textilezés során.

A Standard elnevezésű raffrolónk kézi húzózsinóros raffroló, mely a könnyű súlyú (2500 - 3500 g) fényáteresztő függönyök mozgatására ajánlunk. Kisebb árfekvésű raffroló, melyet ajtó vagy ablak keretre öntapadős tépőzársínnel, illetve - szerelés szempontjából, szintén fúrás nélkülözésével, így megtartható a nyílászáró garanciája - úgynevezett ablakkeret konzollal is felszerelhetjük. Oldalfal esetén rögzítése felpattintógombok segítségével is történhet. Merevítőpálcákkal, vagy anélkül is rendelhető.
 
A Szalagos és a Professor gyöngyláncos raffroló szerkezetek a nehezebb (maximum 5000 - 6500 g) függönyöket is elbírják, ezeket 1:3-as (áttételes) kezelőszerkezettel is elláthatjuk, így a nehéz függönyök kezelése sem okoz problémát.

A raffrolók a súlylapot, a hornyos karikát, zsinórzatot a csomagolás tartalmazza. Fehér színben rendelhetőek.

Raffrolókat egyedi méretre gyártjuk.
Az árakról érdeklődjön karnisbolt@malomkft.hu címen

 

 

                                    

 
MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media