0 tétel a
kosárban
Kosárhoz

Kínálatunk

Vitrázsok

A vitrázs függöny rendkívül praktikus. Ajánljuk konyhába és fürdőszobába egyaránt. Felejtse el a fúrást, faragást. Vitrázsrúdjait csavarozva vagy akár ragasztva is felszerelheti. Az ablak felső, vagy alsó részét díszítjük vele, az ablak középső részén szabadon hagyva a kilátást. Általában vitrázs pálcára függesztjük, de normál karnisra is felszerelhető. E függönyöknek a magassága gyárilag adott, csak a szélességét kell Önnek megadnia. A függönytartó méretének másfél-kétszerese mennyiségű anyagot kell ahhoz megvenni, hogy vitrázsfüggönyünk szépen mutasson.
 
A vitrázs (vagy ablaktábla függöny) közvetlenül az ablakszárnyakra szerelt függöny. Felerősítése úgynevezett "vitrázs rudak" segítségével történik. Dekorációs funkciója mellett feladata lehet a beláthatóság korlátozása vagy megakadályozása is. Leggyakrabban a konyhában, a beépített bútorok közötti ablakoknál, vagyis általában olyan helyeken javasolt alkalmazni, ahol kevés hely marad a hagyományos függöny felfüggesztésére.
 
A vitrázsrúd az ablakra, mindig úgy kerül, hogy az általában faanyagú keretrészre kell felerősíteni és nagyon gyakran magán a nyílórész keretén kerül rögzítésre. Emiatt nagyon praktikus a nyitás és ezért érdemes ezt választani ajtófüggönyöknél is.A függönyök duplaráncolással számítandók. A vitrázsrúd hossza az irányadó a vitrázs függönyök méretezésénél.


 

 

MONstore Webáruház Motor Webáruház készítés - Spring Media